Deschacht begrijpt niks van analist: Ik zie geen lijn in wat die man zegt

Deschacht begrijpt niks van analist: "Ik zie geen lijn in wat die man zegt"

26-03-2017 09:58
1

Herman Brusselmans haalt geregeld uit naar een voetballer of club. Ook Olivier Deschacht ontsnapt vaak niet aan de vileine pen van de schrijver. In De Zondag reageert de verdediger van Anderlecht op de teksten van Brusselmans.

--> EUROPESE GLORIE! Anderlecht wint de Europa League! Van €10 naar €120!

"Ik zie geen lijn in wat die man zegt. De ene keer hemelt hij mij op, de andere keer breekt hij mij af. Hij schrijft de laatste tijd heel negatief over mij. Ik vergeet dat niet. Maar goed, ik zal er geen staatszaak van maken. Ik kwam Herman wel af en toe tegen in Gent, maar hij was nooit mijn beste vriend", is Deschacht duidelijk.

Deschacht draait al jaren mee op het hoogste niveau. Zelf denkt de verdediger dat hij in al die tijd veranderd is. “Ik was vroeger toffer en opener. Als ik ergens binnenkwam, ging ik iedereen goedendag zeggen. Nu ga ik ergens in een hoekje staan, meestal met mijn pet op."

De verdediger van Anderlecht staat liever niet in de schijnwerpers. "Ik heb niet graag aandacht. Ik kom nog weinig buiten zelfs. Bekendheid is echt niet leuk. Moest je dat kunnen wegnemen, zou deze job veel plezanter zijn."

Lees ookEinde van een tijdperk? "Stoppen of verder doen? Ik weet het nog niet"