Verratti spreekt manager tegen en ontkent transfer: Ik zit hier goed

Verratti spreekt manager tegen en ontkent transfer: "Ik zit hier goed"

26-03-2017 07:50

Marco Verratti wordt met de regelmaat van een klok in verband gebracht met een transfer naar Barcelona. Zaterdag drukt Verratti die geruchten zelf de kop in.

Na de 2-0 overwinning van Italië tegen Albanië zaterdag werd Marco Verratti opnieuw aangesproken op een mogelijk vertrek. Onder meer Barca-legende Xavi liet zich al postief uit over een transfer. Verratti wil voorlopig niet verhuizen. "Naar Barcelona gaan? Nee, ik zit goed in Parijs. Het is een mooi project en ik denk dat ik volgend jaar nog steeds voor PSG zal spelen", zegt Verratti aan de Britse tabloidkrant The Sun.

Nochtans vertelt zijn manager een ander verhaal. "Hij wil titels winnen, waaronder de Champions League. Bij PSG lukt dat op dit moment nog niet. Het is belangrijker en kampioen te zijn dan veel geld te verdienen. Eén ding is zeker, als hij PSG verlaat is het een Europese club", aldus Donato Di Campli.

Verratti zelf kwam ook nog even terug op de 6-1 nederlaag van PSG tegen barcelona. "Je kan veel leren van een nederlaag. Die 6-1 tegen Barcelona was de slechtse nacht van mijn leven moet ik toegeven", besluit Verratti.