Witsel geeft critici lik op stuk: Laten zien dat ik geen kwaliteit verloren heb

Witsel geeft critici lik op stuk: "Laten zien dat ik geen kwaliteit verloren heb"

26-03-2017 06:53
4

Na zijn lucratieve transfer naar de Chinese competitie rekent bondscoach Roberto Martinez nog steeds op Axel Witsel. De middenvelder stond zaterdag in het 1-1 gelijkspel tegen Griekenland 90 minuten op het veld. "Laten zien dat ik nog steeds even goed ben".

De middenvelder reageerde eerder al gepikeerd op de negatieve reacties op zijn tranfser. Ook zaterdag na de wedstrijd gaf Witsel de criticasters lik op stuk. "Ik leefde naar de wedstrijd toe zoals alle andere. Ik speelde zonder druk. Ik hield mijn hoofd er gewoon bij en denk dat ik aan iedereen laten zien heb dat ik niets aan kwaliteit ben verloren", zegt Witsel aan RTBF.

De Rode Duivels hadden het in het 1-1 gelijkspel lange tijd lastig om een opening te vinden. Volgens Witsel is dat deels te verklaren door het nieuwe systeem en het onuitgegeven middenveld met onder meer Marouane Fellaini en Radja Nainggolan. "Het is de eerste keer dat Radja op die positie speelt bij de nationale ploeg. Hij maakt er steeds het beste van bij zijn club, maar bij de Rode Duivels duurt het misschien wat langer en moet hij het nog gewoon worden om samen me mij en Marouane op die positie te spelen", aldus Witsel.