Drama voor Mechelen-speler in interland tegen Frankrijk

25-03-2017 22:23

Anthony Moris startte zaterdag in de interland tussen Luxemburg en Frankrijk. Helaas voor de Luxemburgse doelman van KV Mechelen speelde hij de wedstrijd niet uit. Na 21 minuten moest hij al geblesseerd het veld verlaten.

Door een botsing met Antoine Griezmann ging het serieus mis voor Moris. De doelman ging naar de grond en had minuten verzorging nodig. Moris liep een knieblessure op en verliet al wenend het veld in zijn thuisland.

Toen Moris het veld verliet stond het nog 0-0. Even voor tijd stond het 1-3 voor de Fransen. Olivier Giroud (2x) en Antoine Griezmann scoorden voor de Fransen. Het doelpunt van Luxemburg kwam op naam van Aurelien Joachim. De spits van Lierse benutte een strafschop.