Goalgetter redt de meubelen voor Standard in oefengalop tegen Metz

25-03-2017 18:45

Standard heeft zaterdagavond een oefenpartij afgewerkt tegen Metz, een club uit de Ligue 1. De Rouches bleven steken op een 2-2 gelijkspel.

Mede door de interlandbreak stelde Aleksandar Jankovic een B-ploeg op, met heel wat onbekende namen in de basis. Veel viel er dan ook niet te beleven in de eerste helft, ondanks kleine kansjes voor Belfodil en Emond.

De tweede helft was een pak aantrekkelijk en bracht zelfs vier doelpunten. Eerst kwam Metz 2-0 voor, onder andere ook met een strafschop. Standard leek op een nederlaag af te stevenen, maar vocht snel terug. Raman en de ingevallen Orlando Sa brachten Standard nog langszij. Verder raakte het echter niet meer.

Het elftal van Standard: Gillet, Andrade, Scholz, Kosanovic, Frenoy, Enoh, Deom, Raman, Legear, Belfodil et Emond