Keuze van Witsel stuit op onbegrip, ex-Rouche uit bedenkingen

Keuze van Witsel stuit op onbegrip, ex-Rouche uit bedenkingen

Gepubliceerd: zaterdag 25 maart 2017 om 10:24za 25-03-2017 om 10:24

De kans is groot dat Axel Witsel zaterdagavond in de basis start tegen Griekenland. Ondanks een transfer naar China blijft hij in de plannen van Roberto Martinez passen. Alexandros Kaklamanos heeft dan weer minder begrip voor de keuze van Witsel.

--> GOALS! Rode Duivels opnieuw niet af te stoppen: pak 2,40 keer je inzet!

Kaklamanos kennen we in ons land nog van zijn periodes bij AA Gent en Standard. In La Dernière Heure laat de Griek verstaan dat hij de keuze van zijn landgenoot Kostas Mitroglou veel beter vindt dan die van de Rode Duivel.

"Mitroglou is nog maar 29 jaar en hij verkoos om bij een club te blijven die in de Champions League speelt. Het was makkelijk geweest om te vertrekken, maar waarom niet nog 2 of 3 jaar wachten?"

"Witsel doet uiteraard wat hij wil, maar in Europa verdienen ze toch ook niet onaardig … Bovendien kan je je er meten met de beste voetballers en speel je Champions League. Op zijn leeftijd (28, red.) had ik nooit voor China gekozen …" Kaklamanos zelf kwam op zijn oude dag uitbollen bij ... Union. 

Lees ook: Extra problemen! 'De Bruyne is niet twijfelachtig, speler is al naar huis'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(1127 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws