Degryse: Als hij vanavond niet speelt, komt het niet meer goed

Degryse: "Als hij vanavond niet speelt, komt het niet meer goed"

25-03-2017 09:22

Bondscoach Roberto Martinez moet stevig sleutelen aan zijn elftal. Welke elf namen de Spanjaard aan de aftrap brengt tegen Griekenland blijft voorlopig een raadsel. Maar volgens Marc Degryse zal Radja Nainggolan zeker starten.

--> VERHOOGDE ODDS! België haalt het van Griekenland voor maar liefst 3(!) keer je inzet!

"Mocht hij vanavond niet spelen, dan denk ik niet dat het nog goed komt. Nainggolan heeft bij AS Roma toch laten zien dat hij voor dreiging en gevaar kan zorgen op die positie. Zet Mertens en Nainggolan maar in steun van diepe spits Lukaku. We mogen  niet met twijfels aan de wedstrijd beginnen. In een thuismatch en met de kwaliteit die er is, moeten we in staat zijn om te winnen tegen Griekenland", zegt de oud-international.

Verder wil Marc Degryse wil vooral stabiliteit in de ploeg brengen en kiest hij voor Dembélé centraal. "Centraal op het middenveld zou ik normaal gezien spelen met De Bruyne naast Witsel, maar door zijn blessure kies ik nu voor Dembélé. Ik heb hem bij Tottenham wedstrijden zien spelen op die positie. Toen was Dembélé beresterk. Hij kan de bal vasthouden en druk naar voren zetten. "Aanvallend centraal opteer ik voor Mertens én Nainggolan", aldsu Degryse in Het Laatste Nieuws.