Lukaku rekent vanavond op ploegmaat: Heb speciale klik met hem

Lukaku rekent vanavond op ploegmaat: "Heb speciale klik met hem"

25-03-2017 08:00

De Rode Duivels missen met Kevin De Bruyne en Eden Hazard twee sleutelspelers tegen Griekenland. Daardoor rekenen veel fans op Romelu Lukaku. De spits ondervindt naar eigen zeggen nog geen druk.

--> VERHOOGDE ODDS! België haalt het van Griekenland voor maar liefst 3(!) keer je inzet!

"Ik ben misschien geen Eden of Kevin, maar ik ben superefficiënt. Bij mijn club is er ook druk en daar wordt er nog meer van mij verwacht. Bij de nationale ploeg ben ik omringd door goeie spelers, daar kan ik zelf ook van profiteren. Zo heb je bijvoorbeeld Mertens. Ik voel Dries aan. Ik heb een klik met hem. Hij weet waar ik de ballen wil en ik weet hoe ik de ballen moet inspelen op hem. Soms moet je niet te veel praten, maar gewoon spelen", vertelt Big Rom aan Het Nieuwsblad.

Lukaku sukkelt met een moeilijke relatie met de fans. De spits heeft er zelf geen verklaring voor. "Ik weet niet hoe dat komt. Het is mijn lot. Ik moet op de ingeslagen weg verder gaan. Als ik begin te stagneren, zou het een probleem zijn. Maar ik geloof in God en ik geloof dat Hij die weg voor mij heeft uitgestippeld", aldus Lukaku.