Preud'homme wil voorbeeld van Anderlecht volgen: Dat is nu eenmaal geen optie

Preud'homme wil voorbeeld van Anderlecht volgen: "Dat is nu eenmaal geen optie"

24-03-2017 18:09

Club Brugge kampt met een bijzonder vervelend probleem. Het heeft targetman Carlos Strandberg verhuurd aan Westerlo, maar dat team speelt enkel nog oefenwedstrijden. Michel Preud'homme wil de spits dan ook graag terughalen, ook al mag hij niet meer spelen voor Blauw-Zwart.

Club Brugge mag buiten een transferperiode geen huurspeler terughalen om te spelen, bovendien heeft Strandberg dit seizoen al voor twee verschillende clubs gespeeld. Toch hoopt Preud'homme dat Westerlo de speler nog zal vrijgeven, hij heeft daar in ieder geval heel goede hoop op.

Gek genoeg is Strandberg momenteel al in Marbella, maar dan wel met de nationale beloften van Zweden. Preud'homme hoopt hem snel onder handen te nemen. "Als hij niet met Zweden weg was, zou hij wel met ons hebben meegetraind. Misschien dat hij na de interlandperiode toch al terugkeert naar ons, want een paar maanden niet trainen is geen optie. Al moet Westerlo dan wel zijn akkoord geven", zo vertelde Preud'homme aan Het Nieuwsblad.

De kans is klein dat Westerlo moeilijk zal doen over die terugkeer. Eerder gaf het namelijk toestemming aan Anderlecht om Silvère Ganvoula al te komen ophalen. Westerlo speelt vijf maanden geen wedstrijd met inzet, vandaar dat sommige spelers al wat eerder mogen vertrekken.