Blijft Koeman de coach van Lukaku?: Comeback-held spreekt duidelijke voorkeur uit

Blijft Koeman de coach van Lukaku?: Comeback-held spreekt duidelijke voorkeur uit

24-03-2017 17:40

De spelers van FC Barcelona willen graag dat Juan Carlos Unzue aangesteld wordt als nieuwe hoofdtrainer. De assistent-coach van de vertrekkende Luis Enrique geniet het vertrouwen van de selectie.

Nadat eerder Gerard Piqué al liet doorschemeren dat hij hoopt dat Unzue de nieuwe coach wordt, is het nu Sergio Roberto die zijn voorkeur voor de rechterhand van Enrique uitspreekt. "Als Unzue aangesteld wordt is dat een geweldige manier om de Barcelona-filosofie voort te zetten", zegt Roberto, de maker van de beslissende goal tegen PSG in de bizarre Champions League-comeback, tegen TV3.

"We hebben een geweldige relatie met hem. Ook al is hij nu verantwoordelijk voor de strategie, hij geeft ons tips op alle gebieden. Hij zou een geweldige coach zijn voor Barcelona", aldus de 25-jarige rechtsback. Volgens de laatste berichten uit Spanje zou Ronald Koeman nu de favoriet zijn van het clubbestuur, maar de uitspraken van Roberto laten eens te meer zien dat het Unzue is die de favoriet is onder de spelers.