Arsenal kan Barcelona-spelmaker vergeten: 'Hij is hier gelukkig'

Arsenal kan Barcelona-spelmaker vergeten: 'Hij is hier gelukkig'

24-03-2017 10:42

In het kamp van Arda Turan is er met verbazing gereageerd op het gerucht dat Arsenal belangstelling zou hebben in de middenvelder. De Londense club zou in de Turk een opvolger zien van Mesut Özil.

Omdat de Duitse spelmaker, en ook Alexis Sanchez, nog altijd niet heeft bijgetekend bij Arsenal, wordt er serieus rekening gehouden met een zomerse transfer. In de zoektocht naar een opvolger zou de Londense club zijn uitgekomen bij Turan, die bij FC Barcelona lang niet altijd speelt. Ahmet Bulut, de zaakwaarnemer van Turan, laat echter weten dat zijn cliënt geen interesse heeft in een overstap naar Londen.

"Op dit moment is er geen aanbieding geweest", aldus de belangenbehartiger in gesprek met ESPN. "Dus er is helemaal niets om te bespreken. Ik heb geen contact gehad met Arsenal en zoals ik eerder al zei is Arda gelukkig bij Barcelona. Hij staat nog drie jaar onder contract bij de club." Turan speelde dit seizoen dertien keer vanaf het begin mee in een competitiewedstrijd. Daarin wist hij driemaal te scoren.