Aanvaller lacht om transfersuggestie van verslaggever: Nee man. Haha

Aanvaller lacht om transfersuggestie van verslaggever: "Nee man. Haha"

24-03-2017 10:21

Memphis Depay is niet naar de Ligue 1 verhuisd omdat die zo multicultureel is. Hij lachte in de Volkskrant om een dergelijke suggestie van een verslaggever. Memphis heeft een Ghanese vader en de Ligue 1 heeft veel Afrikaanse invloeden.

"Dat maakt mij echt totaal niets uit. Nee man. Haha", lacht de Oranje-international, die misschien ook naar Spanje kon. "De Spaanse competitie is niet zo donker. Maar het is een topcompetitie. Dat maakt mij uit. Het is een pure voetbalkeuze van me. Ik snap wat je bedoelt, maar ik heb daar niet echt naar gekeken. Ik wil gewoon voetballen."

"Ik heb altijd al een beetje gekeken naar de Franse competitie. Fysiek. Iedereen is snel, met veel kwaliteit. Het was een goede transfer, ook voor mij. Ik ben alleen weer bezig met lekker voetballen, ik voel me vrij in het hoofd", stelt Memphis, die Olympique Lyon ongeveer 17 miljoen euro kostte.

Vooralsnog woont Memphis in een hotel in Lyon. Bevalt dat? "Ik heb mijn dingen daar. Ik weet waar ik heen moet rijden, waar ik moet eten", besluit hij.

Lees ook: "Als hij niet presteerde, zei men: 'Kijk die mafkees lopen met zijn hoed'