Ziet Club Brugge doelpuntenmachine Brodic gratis de deur uitlopen?

Ziet Club Brugge doelpuntenmachine Brodic gratis de deur uitlopen?

24-03-2017 10:16
4


Tegenwoordig is er een meningsverschil tussen Michel Preud'homme en een groot deel van de fans. De twee partijen zijn het niet eens over Fran Brodic. De trainer doet geen beroep op de aanvaller en dat vinden de fans jammer.

Het verhaal van Brodic is ondertussen bekend. Bij de beloften van Club Brugge scoort de Kroaat dit seizoen aan de lopende band. Zijn teller staat na 23 matchen op 30 doelpunten. Voor de fans is dat meer dan voldoende om hem een kans te geven in de A-ploeg.

Preud'homme ziet het echter niet in hem zitten. Volgens Het Laatste Nieuws denkt Preud'homme dat Brodic een te kleine motor heeft, niet snel genoeg is, amper verdedigend werk doet en over te weinig duelkracht beschikt. Tenminste, dat meende Preud'homme toen hij Brodic destijds verhuurde aan Antwerp. Ondertussen zou hij nog altijd die mening hebben.

De toekomst van Brodic bij Club Brugge is dan ook erg vaag. Volgens Het Laatste Nieuws loopt het contract van Brodic deze zomer af en is het niet zeker of het verlengd wordt. Volgens andere bronnen moeten de fans van Club Brugge dan weer niet vrezen voor een gratis vertrek van de Kroaat. Zij spreken over het feit dat Brodic nog tot 2019 onder contract ligt in Jan Breydel. Ook Brodic denkt dat trouwens

No Poll