Lombaerts laat Belgische topclubs liggen: 'Voor vrouw en oog op WK'

Lombaerts laat Belgische topclubs liggen: 'Voor vrouw en oog op WK'

24-03-2017 08:12
2

De kogel is door de kerk. Nicolas Lombarts speelt volgend seizoen bij KV Oostende. De verdediger had de clubs in België voor het uitkiezen maar kiest voor een avontuur aan de kust. Volgens Het Laatse Nieuws gaven de concrete plannen van Marc Coucke de doorslag.

Ook Caroline, de echgenote van Lombaerts had volgens de krant een groot aandeel in de transfer. "Vanaf juni hoeft Lombaerts vrouwlief Caroline en dochtertje Victoria geen dag meer te missen, alsook zijn familie en beste vrienden die allemaal in de omgeving van Brugge wonen."

De duidelijkheid van KVO trok Lombaerts over de streep. "Daar waar Oostende sinds januari erg concreet was, heerste er bij Anderlecht, Gent en Club altijd twijfel. Paars-Wit legde dan wel een voorstel op tafel waar Lombaerts zich in kon vinden, toch ging de interesse altijd gepaard met bepaalde vraagtekens en alternatieven", weet de krant.

Oog op WK
"Lombaerts is momenteel Rode Duivel af, maar daar kan na de zomer snel verandering in komen. Niet alleen zal hij naar verwachting opnieuw wekelijks spelen, ook zal hij in onze competitie veel meer in de spotlights staan dan tijdens zijn lange verblijf in Rusland. De Bruggeling droomt ervan om in 2018 met de nationale ploeg op het WK in Rusland terug te keren", aldus Het Laatste Nieuws.

Lees ook: LOFFICIEEL: Lombaerts trekt naar Oostende

No Poll