OFFICIEEL: Na tien jaar kan middenvelder eerste contract tekenen aan Den Dreef

OFFICIEEL: Na tien jaar kan middenvelder eerste contract tekenen aan Den Dreef

23-03-2017 21:57

Oud-Heverlee Leuven had donderdag goed nieuws te melden. Aan Den Dreef tekende Daan Vekemans immers zijn eerste contract als prof. 

--> STRAFFE ODD! Tubize begint Play-Downs goed tegen OHL: 4,75 keer je inzet!

'De zeventienjarige Daan Vekemans kiest ervoor om zijn professionele voetbalcarrière te lanceren bij OHL. Daan was begin deze maand nog actief in de finale kwalificatieronde om met Belgium U17 een ticket voor het EK 2017', klinkt het trots op de website van OHL.

Volgens Oud-Heverlee Leuven beschikt Vekemans over de nodige kwaliteiten. ''Vekemans is een aanvallend ingestelde voetballer met een neus voor diepgang én doelpunten. Naast een prima kaats en een grote fysieke présence heeft Daan een prima schot in de benen, zowel met links, als met rechts. Deze troeven spreidde hij niet alleen bij OHL tentoon, maar ook bij Belgium U17, waar hij een van de drie OHL'ers is die kunnen rekenen op een vaste plek in de selectie van bondscoach Bob Browaeys.'

'We hopen dat dit OHL-product, reeds aangesloten sinds zijn 7e (!), kan doorbreken bij OHL en hieraan een mooie carrière kan breien', besluit Oud-Heverlee Leuven.