Perbet weigerde monsteraanbod: Financiële is op mijn leeftijd geen prioriteit

Perbet weigerde monsteraanbod: "Financiële is op mijn leeftijd geen prioriteit"

23-03-2017 19:35

Jérémy Perbet heeft zich op enkele weken opgewerkt van overbodig naar onmisbaar bij AA Gent. De Franse spits maakte afgelopen zomer de overstap van Sporting Charleroi, maar kon voor de winterstop geen potten breken onder Hein Vanhaezebrouck.

Tijdens de winsterstop leek Perbet op weg naar de uitgang in de Ghelamco Arena. Er was onder meer interesse uit Dubai. "Er kwam een aanbod voor véél geld ,zowel voor de club als voor mezelf”, vertelde Perbet aan Het Laatste Nieuws.

"We hebben alles besproken met het bestuur, mijn makelaar en de coach. Maar het belangrijkste was mijn beslissing om in Gent te blijven. Het financiële is op mijn leeftijd geen prioriteit. Bovendien vond ik de timing niet goed. En ik wou deze club niet verlaten met het gevoel dat ik hier niet geslaagd ben."

Op het einde van de transfermercato klopten wel nog enkele andere clubs aan voor Perbet. "Er was veel interesse uit Frankrijk en België. Onder meer van KRC Genk. Maar die voorstellen hebben we zelfs niet besproken. Ik heb meteen nee gezegd."