Gaat Rode Duivel Witsel verslaan? 'Meer dan 20 miljoen euro per jaar'

Gaat Rode Duivel Witsel verslaan? 'Meer dan 20 miljoen euro per jaar'

23-03-2017 16:49
2

De Rode Duivels zijn hot op de transfermarkt, ook op die van China. Volgens Sport/Voetbalmagazine lopen de aanbiedingen dan ook aardig uit de hand. Zo lag er een contract klaar van meer dan 20 miljoen per jaar voor een Rode Duivel.

Bij de Rode Duivels zal er komende zomer in ieder geval heel wat bewegen op de transfermarkt. "Maart-april is de periode waarin sommige voetballers die nood hebben aan een nieuwe wind, zich beraden over hun toekomst. Dat geldt ook voor een aantal Rode Duivels, gedreven door persoonlijke ambitie of nieuwsgierig geworden door een aantal gebeurtenissen die tijdens de winter hun hoofd aan het tollen brachten. Aan de einder wenkt immers dat nieuwe eldorado in voetballand, China."

Het lijstje van Rode Duivels die al gelinkt zijn aan China is lang. "Het is een publiek geheim dat meerdere internationals de voorbije maanden werden gepolst. Niet alleen Axel Witsel, maar ook Marouane Fellaini, Dries Mertens, Mousa Dembélé, Christian Benteke of Romelu Lukaku. Ook vanuit het kamp rond Steven Defour volgden al meerdere telefoontjes richting China."

De Duivels hoeven zeker niet gratis te komen spelen in de Super League. "De sommen die daarbij worden genoemd, doen mensen duizelen. Een van de makelaars van bovengenoemde spelers heeft het over een aangeboden jaarsalaris van meer dan... 20 miljoen euro. Dat zet een mens aan het denken."