Anderlechtman haalt bank niet meer: Maak mij daar niet druk over

Anderlechtman haalt bank niet meer: "Maak mij daar niet druk over"

23-03-2017 11:45
1

Anderlecht heeft zich ontpopt tot de topfavoriet voor de titel, maar nog niet iedereen heeft kunnen delen in dat succes. Zo blijft er door het succes van Lukasz Teodorczyk weinig speeltijd over voor de jonge Jorn Vancamp. De belofte van Anderlecht heeft echter veel geduld.

In Het Nieuwsblad maakt de amper achttienjarige spits targetspits duidelijk dat hij rustig afwacht, ook door de komst van Isaac Thelin. "Ik wist dat ik niet langer eerste keuze zou zijn voor een plaats op de bank, maar ik maakte mij daar nooit druk over. Ik voel dat de club vertrouwen heeft in mij. Daarom heb ik ook voor twee jaar bijgetekend."

Het eerste elftal kan voorlopig nog even wachten. "Dat is voor volgend seizoen of het seizoen erna. Mij zal je dus niet horen zeggen dat ik moet spelen. Als achttienjarige kan je niet verwachten dat je meteen vast in de ploeg staat, tenzij je een toptalent bent zoals Lukaku of Tielemans."

Vancamp heeft wel nog één grote wens dit seizoen. "Wie weet maak ik binnenkort mijn droom waar door in de selectie te zitten voor de partij tegen Manchester United."