Verheyen vertelt waarom hij vertrok bij Club: 'Ze vonden het niet prettig'

Verheyen vertelt waarom hij vertrok bij Club: 'Ze vonden het niet prettig'

22-03-2017 20:06
2

Gert Verheyen zette zijn eerste stappen als trainer bij Club Brugge. Hij was er coach van de beloften. Lang deed hij dat echter niet en hij vertrok bij de Bruggelingen. Waarom weet amper iemand. Maar nu komt Verheyen met het hele verhaal.

Verheyen was in totaal maar één jaar coach van de Brugse beloften. Daarna gaf hij er de brui aan. "Misschien kwam dat te vroeg, al heb ik dat jaar fantastisch graag gedaan", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Club Brugge wilde hem niet zien vertrekken, maar Verheyen moest wel iets opgeven. "Het probleem was toen niet dat ik na dat jaar geen zin meer had, het probleem was dat Club het niet meer prettig vond dat ik daarnaast nog commentaar gaf bij wedstrijden.Toen heb ik daarvoor gekozen."

Inmiddels is hij coach van de Belgische U19, een job die hij ook graag doet. "Als de bond morgen ook een probleem heeft met die combinatie, ga ik er opnieuw eens goed over moeten nadenken. Een aanbod om al mijn tv-werk voor aan de kant te schuiven, zal echt héél goed moeten zijn", besluit hij.

No Poll