Refaelov blikt terug: Mooiste moment uit mijn carrière

Refaelov blikt terug: "Mooiste moment uit mijn carrière"

22-03-2017 15:24

Woensdag 22 maart is het dag op dag twee jaar geleden dat Club Brugge de beker van België veroverde ten nadele van Anderlecht. Matchwinnaar Lior Refaelov blikt nog eens terug.

"Het was een van de mooiste momenten uit mijn carrière. En ik ben nu al bijna 31, dus dat wil wat zeggen. Het scenario van de wedstrijd was gewoon ongeloofelijk. Ik heb het al heel veel terug gezien. Overal waar ik kwam toonden de mensen mij de beelden", zegt Refaelov bij fcb support.

Het doelpunt zal de Israeliër naar eigen zeggen dan ook nooit meer vergeten. "Op dat moment dacht ik niet na. Die paar seconden, waren een natuurlijke reactie. Ik denk dat iedereen bij Club op dat moment heel trots was, zeker om dat het tegen Anderlecht was".

Volgens Rafa zijn de beker van twee jaar geleden en de titel vorig jaar grotendeels danken aan trainer Michel Preud'homme. "Hij betekende heel veel. Hij bracht dingen aan die we misten. Voordien hadden we te veel trainers op een korte tijd, maar nu hadden we een hoofdcoach voor een langere periode. Het is een coach die stabiliteit bracht in het team", aldus Refaelov.