Patosi maakt het zich nu echt onmogelijk bij Lokeren: Nu lapt hij ons dit

Patosi maakt het zich nu echt onmogelijk bij Lokeren: "Nu lapt hij ons dit"

Gepubliceerd: woensdag 22 maart 2017 om 07:33wo 22-03-2017 om 07:33

Het verhaal van Ayanda Patosi bij Lokeren is nu helemaal afgelopen. De Zuid-Afrikaan ging zijn boekje weer te buiten en stuurde dinsdag zijn kat naar de training van de Waaslanders.

Patosi heeft het zich helemaal onmogelijk gemaakt bij Lokeren. De Zuid-Afrikaan was woensdag weer niet te bespeuren op training, dat meldt Het Laatste Nieuws. Patosi besloot op eigen houtje om langer in zijn thuisland, Zuid-Afrika, te blijven. Een zet die men bij Lokeren absoluut niet kan smaken.

De aanvallende middenvelder mocht net voor de Play-Offs eindelijk nog eens meedoen met Lokeren, maar daar zal het waarschijnlijk ook bij blijven. De club geeft hem helemaal op. "We wachten nog even af of hij toch een gegronde reden heeft. Je weet maar nooit", reageert sportief directeur Willy Reynders. "Maar gezien zijn verleden ..."

"We hebben al veel tijd en energie in Ayanda gestoken. We overtuigden de trainers om hem nog één kans te geven. Maar nu lapt hij ons dit weer. Zo stupide. Ik vrees dat zijn verhaal over en uit is." De Zuid-Afrikaan is einde contract bij de club. Het is afwachten of hij zelfs nog zal terugkeren naar de Waaslanders.

Poll

Moet Lokeren Patosi ontslaan?

(216 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws