'Drie spelers mogen gratis weg bij Oostende, ook toekomst Berrier onzeker'

'Drie spelers mogen gratis weg bij Oostende, ook toekomst Berrier onzeker'

21-03-2017 07:45

KV Oostende heeft dit seizoen een zeer verdienstelijke kern, maar die wordt deze zomer wel afgeroomd. Spelers die minder aan bod komen mogen hun koffers pakken, maar de vraag is wat er gebeurt met Franck Berrier.

Het Laatste Nieuws weet dat Nicklas Pedersen én Didier Ovono al zeker mogen uitkijken naar een andere club, bij Andile Jali is dat bijna zeker. Die drie spelers zijn sowieso einde contract bij KV Oostende, de contracten worden niet meer verlengd. 

Ook Franck Berrier is einde contract, maar wat er met hem gaat gebeuren is niet duidelijk. Oostende wil de Fransman graag een nieuw contract geven, maar beide partijen raken het niet eens over de duur van dat contract. Berrier is ondertussen 33 jaar, maar hoopt toch nog op een lange overeenkomst met Oostende.

Verdediger David Rozehnal zal wellicht blijven in de zomer. Hij is technisch gezien einde contract, maar Oostende heeft een optie op een extra jaar. Rozehnal is weliswaar al 36, maar toonde in de bekerfinale dat hij nog altijd een meerwaarde is voor de kustploeg.