Atlético-ster maakt zich niet geliefd: 'Een droom om bij Barça of Real te spelen'

Atlético-ster maakt zich niet geliefd: 'Een droom om bij Barça of Real te spelen'

20-03-2017 22:11

Antoine Griezmann sluit niet uit dat hij ooit bij Real Madrid of FC Barcelona gaat spelen. De absolute ster van Atlético Madrid houdt alle opties open in gesprek met L'Équipe.

"Ik heb niet de intentie om Atlético te verlaten voor Paris Saint-Germain, China, Amerika, Rusland of wat dan ook", begint Griezmann. Maar dat hij in de toekomst voor de grote concurrenten van Atlético gaat spelen, is zeker niet uitgesloten. "Waarom niet? Het is een droom van iedere speler om voor zulke grote clubs te spelen, zoals bijvoorbeeld ook Bayern München. Maar nu zie ik mezelf niet bij Barcelona of Real spelen, of ergens anders. Ik ben tevreden hier."

Griezmann wordt al maanden in verband gebracht met verschillende Europese topclubs en dat is niet voor niets. Nadat hij een topprestatie leverde op het afgelopen EK, is hij ook in de competitie goed op dreef. In de Champions League, Primera Division en Copa del Rey wist hij dit seizoen al 22 keer het net te vinden. Hij heeft een contract tot medio 2021 in Madrid.