Nainggolan streamde selectie in Roma-kleedkamer: Schrik er niet bij te zijn

Nainggolan streamde selectie in Roma-kleedkamer: "Schrik er niet bij te zijn"

maandag 20 maart 2017 om 20:36

Radja Nainggolan mag zich opnieuw Rode Duivel noemen. De sterkhouder van AS Roma blikt in een interview met La Dernière Heure terug op zijn woelige relatie met bonsdacoach Roberto Martinez en de Rode Duivels.

--> HELEMAAL BAAS! België kent geen problemen met Griekenland: 3,40 keer je inzet!

"De trainer maakt keuzes, die moet je respecteren. Nu ben ik terug en dat is wat telt. Ik had toch wat schrik om niet geselecteerd te worden. Ik bekeek de livestream in de kleedkamer van Roma en ik was een van de laatste die gezegd werd", vertelt Nainggolan aan La Dernière Heure.

Sinds kort is het Koning Boudewijnstadion rookvrij. Wanneer de middenvelder hiermee geconfronteerd wordt reageert hij met een kwinkslag. "Ik? Ik rook nooit in het stadion", knipoogt Nainggolan. "Ik heb mij nooit achter mijn rookgedrag verstopt", gaat hij verder. "Ik weet dat ik normaal het goede voorbeeld moet geven, ik heb ook kinderen... Maar ik moet ook gewoon mijn job doen. Ik ben voetballer en dat is wat ik moet doen: presteren op het veld. Mijn rookgedrag is nu toch al bekendgeraakt bij iedereen, ik kan het niet langer verstoppen. Ik schaam me er niet voor", zegt Nainggolan aan Het Laatste Nieuws.

Op de persconferentie kwam ook bondsacoch Martinez even terug op het rookgedrag van Nainggolan. "Radja is voor mij geen probleem. Hij wordt beoordeeld zoals alle anderen. Maar als je een professionel bent vraagt dat om een geschikte levensstijl", aldus de bondscoach.

Poll

Moet een sigaretje kunnen voor een profvoetballer?

(161 stemmen)

Plaats een reactie

Drekovic +6892
maandag 20 maart 2017 om 23:45
Die mannen die coke liggen snuiven en vrouwen verkrachten wedstrijden verkopen worden minder aangevallen dan een gast die eerlijk toegeeft dat hij af en toe is een sigaretje rookt.
Roken of niet ik blijf grote fan van hem en hoop dat de rest van de spelers 80% van zijn inzet heeft dan hebben we zelfs tegen toplanden een kans
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Nainggolan streamde selectie in Roma-kleedkamer: "Schrik er niet bij te zijn"