Martinez ziet Hazard uitvallen: Vijf kandidaten voor kapiteinsband

Martinez ziet Hazard uitvallen: "Vijf kandidaten voor kapiteinsband"

maandag 20 maart 2017 om 20:11

Eden Hazard moet officieel een kruis maken over de WK-kwalificatiewedstrijd zaterdag tegen Griekenland. Dat heeft Bondscoach Roberto Martinez zonet bevestigd.

--> HELEMAAL BAAS! België kent geen problemen met Griekenland: 3,40 keer je inzet!

Het was al langer duidelijk dat Hazard twijfelachtig was. Maar nu is het  zeker dat de sterspeler niet fit raakt voor de wedstrijd zaterdag tegen Griekenland. Bondscoach Martinez baalt met het verlies van zijn smaakmaker. "Het is een groot probleem dat we Hazard verliezen. Het is duidelijk dat we hem absoluut willen hebben. Het zal een goede test worden voor ons. Hij is zelf heel teleurgesteld dat hij de wedstrijd moet missen. Maar blessures gebeuren nu eenmaal", zegt de Bondscoach op de persconferentie.

Hazard ging ook tegen Griekenland de aanvoerdersband dragen. "Hazard is een zeer professionele en goede kapitein. Maar hij kan er jammer genoeg niet bijzijn. Ik ga nog niet verklappen wie de aanvoerdersband zal dragen tegen Griekenland. Maar het gaat tussen Courtois, Vertonghen, Alderweireld, Vermaelen en De Bruyne", aldus Martinez.

Naast Hazard zijn nog ook Meunier en Fellaini twijfelachtig.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Martinez ziet Hazard uitvallen: "Vijf kandidaten voor kapiteinsband"