Oostende in dipje: Afgang in Play-Off 1 zou jammer zijn

  Oostende in dipje: "Afgang in Play-Off 1 zou jammer zijn "

  maandag 20 maart 2017 om 19:31

  KV Oostende greep zaterdagavond net naast de beker van België. De kustboys begonnen nochtans goed aan het seizoen maar verkeren nu toch in een dipje. Jacques Sys legt de bal nu in het kamp van coach Yves Vanderhaghe.

  "Hier en daar merkte je toch eerste barstjes in het hechte blok. Spelers die te vaak naar hun zin op de bank zitten, denk aan El Ghanassy en Canesin. KVO heeft een grote kern, Yves Vanderhaeghe zal knopen moeten doorhakken. Maar hij heet een goeie peoplemanager te zijn, dus dat moet wel lukken", schrijft Sys in Sport/Voetbalmagazine.

  Volgens Sys kan de interlandbreak wonderen doen. Hij hoopt dat de kustboys zich herpakken en fris aan Play-Off 1 kunnen beginnen. "Nog een geluk dat ze nu twee weken rust hebben om de hoofden weer vrij te maken en dan vol voor Play-Off 1 te gaan. Want er hangt wel degelijk nog iets aan vast: een Europees ticket. Oostende heeft met zijn offensieve voetbal en met Dimata als revelatie onze Jupiler Pro League verrijkt, het zou jammer zijn als ze dat nu teniet doen met een afgang in PO1 zoals Zulte Waregem er vorig jaar eentje beleefde", aldus Sys.

  Poll

  Kan KV Oostende een rol van betekenis spelen in Play-Off 1?

  (80 stemmen)

  Plaats een reactie

  dinsdag 21 maart 2017 om 14:50
  Canesin speelt gewoon een mager seizoen en haalt niet zijn niveau van vorig jaar. Ook Ghanassy is een wispelturige speler en beide spelers scoren ook zeer moeilijk momenteel...echt zwaar zijn de knopen volgens mij dus niet!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Oostende in dipje: "Afgang in Play-Off 1 zou jammer zijn "