Eerste training Rode Duivels brengt problemen aan het licht voor Martinez

Eerste training Rode Duivels brengt problemen aan het licht voor Martinez

Gepubliceerd: maandag 20 maart 2017 om 18:04ma 20-03-2017 om 18:04

Bondscoach Roberto Martinez kan komende zaterdag mogelijk niet met zijn sterkste elftal voor de dag komen. De Rode Duivels werkten maandag hun eerste training af. Daarop waren enkele belangrijke afwezigen.

--> HELEMAAL BAAS! België kent geen problemen met Griekenland: 3,40 keer je inzet!

Op de eerste training van de Rode Duivels waren Eden Hazard, Thomas Meunier en Marouane Fellaini niet te bespeuren op het oefenveld. Het trio kampt met kwaaltjes en moest dus verstek geven voor de eerste training. Volgens La Dernière Heure bleven Meunier en Fellaini binnen voor verzorging, Hazard bleef zelfs in Londen. Dat Meunier en Hazard niet helemaal fit waren, werd afgelopen weekend al duidelijk. Het tweetal speelde niet voor respectievelijk Paris Saint-Germain en Chelsea.

Of ze ook moeten afhaken voor het WK-kwalificatieduel is nog niet bekend. De Rode Duivels nemen het zaterdag 25 maart in het Koning Boudewijnstadion op tegen Griekenland, voorlopig de belangrijkste concurrent in de voorronde richting het WK van 2018. Onze nationale ploeg is na vier matchen nog foutloos, terwijl de Grieken met 10 op 12 ook sterk zijn gestart in de kwalificatie. Bij een zege op Griekenland doen de Rode Duivels dus uitstekende zaken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws