Martinez zucht: Ze spelen al lang samen en hebben al lang dezelfde coach

  Martinez zucht: "Ze spelen al lang samen en hebben al lang dezelfde coach"

  maandag 20 maart 2017 om 15:22

  Zaterdag kan België een grote stap zetten richting WK 2018 in Rusland. Dan moet het wel Griekenland kloppen, de grootste uitdager in de kwalificatiepoule van de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martinez is alvast bijzonder op zijn hoede voor de Zuid-Europeanen.

  --> HELEMAAL BAAS! België kent geen problemen met Griekenland: 3,40 keer je inzet!

  "Dit wordt de zwaarste wedstrijd sinds ik bondscoach ben", stelt Martinez bij Stadion. "Ze hebben al een hele tijd dezelfde trainer en spelen ook al lang samen. Ze kennen mekaar dus goed en ze hebben al getoond een gevaarlijke tegenstander te zijn, zelfs als ze niet thuis spelen." De Rode Duivels gaan aan kop in groep H met 12 op 12, Griekenland haalde 10 punten. Thuis tegen Bosnië-Herzegovina bleeft het steken op 1-1.

  De Grieken hebben volgens de Spanjaard dus voldoende kwaliteit om onze nationale ploeg het leven zuur te maken. "Dat hebben ze vorig jaar bewezen in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland", aldus Martinez. "We moeten nog twee keer tegen hen spelen en dat zullen twee heel belangrijke wedstrijden worden voor de kwalificatie voor het WK."

  Poll

  Hoeveel kans geef jij de Rode Duivels op een overwinning?

  (167 stemmen)

  Plaats een reactie

  maandag 20 maart 2017 om 15:30
  Normaal zouden de Grieken geen probleem mogen leveren, zo simpel is het!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Martinez zucht: "Ze spelen al lang samen en hebben al lang dezelfde coach"