Mourinho helpt Martinez handje met dilemma op middenveld: Hij zit in bloedvorm

Mourinho helpt Martinez handje met dilemma op middenveld: "Hij zit in bloedvorm"

20-03-2017 15:05
2

Incontournable zal Marouane Fellaini nooit worden in Manchester, maar het moet gezegd: José Mourinho heeft de Rode Duivel vanaf dag één beschermd. De Portugese succescoach gelooft immers hard in de kwaliteiten van de Marokkaanse Belg. Dat kan Roberto Martinez misschien wel beïnvloeden de komende week.

--> HELEMAAL BAAS! België kent geen problemen met Griekenland: 3,40 keer je inzet!

De bondscoach zit namelijk met een luxeprobleem centraal op het middenveld. Met Radja Nainggolan, Mousa Dembélé, Axel Witsel (ondanks zijn controversiële transfer naar China toch geselecteerd) en Fellaini staat heel wat kwaliteit te popelen om speelminuten, terwijl ook youngsters Youri Tielemans en Leander Dendoncker op de deur bonken. Volgens Mourinho is Fellaini er alvast helemaal klaar voor.

Bij BT Sports was de Portugees in de wolken over de recente prestaties van Fellaini, die zondag nog scoorde in een 1-3-zege van Man U op het veld van Middlesbrough FC. "Tegen Rostov (in de Europa League, nvdr.) vond ik hem al 40 minuten lang ongelooflijk goed spelen. Hij zit in bloedvorm", windt hij er geen doekjes om. Of Martinez Fellaini kansen geeft tegen Griekenland en Rusland, valt nog even af te wachten.