Spaanse derdeklasser moet Club Brugge helpen in strijd om nieuwe landstitel

Spaanse derdeklasser moet Club Brugge helpen in strijd om nieuwe landstitel

20-03-2017 14:51

Voor Club Brugge komt de stage in Spanje welgekomen om de batterijen opnieuw op te laden. Om de strijd om de landstitel volop aan te gaan met RSC Anderlecht, wilde Michel Preud'homme graag nog een oefenwedstrijd afwerken. De Bruggelingen hebben alvast een opponent gevonden.

De West-Vlamingen leken de Play-Offs aan te zullen vatten in polepositie, maar een 2-2-gelijkspel tegen Sint-Truiden op de slotspeeldag verhinderde dat. Zo moet Club al minstens één punt goedmaken op Anderlecht als het haar titel wil prolongeren. Marbella FC moet de regerende kampioen helpen in die missie. Op stage zullen beide ploegen mekaar immers bekampen, meldt Club op de eigen website.

Marbella komt uit in de Spaanse derde klasse en zou op papier dus een haalbare kaart moeten zijn. De wedstrijd zal natuurlijk vooral dienst doen om bepaalde dingen uit te proberen met het oog op Play-Off 1. Op donderdag 23 maart vindt de oefenpot plaats. Tien dagen later opent Club haar Play-Offs met een bezoek aan de Ghelamco Arena.