Ciman beschermt Standard-bestuur: Dat doet hem pijn, hij houdt van de club

Ciman beschermt Standard-bestuur: "Dat doet hem pijn, hij houdt van de club"

20-03-2017 13:15
1

Laurent Ciman is opnieuw opgeroepen voor de Rode Duivels, dat is ondertussen al geen nieuws meer. De ervaren verdediger van Montreal Impact is er altijd bij. Vanuit Canada blijft hij het Belgische voetbal, en dan vooral zijn ex-club Standard. Vrolijk wordt hij daar echter niet van.

Standard is opnieuw bezig aan een bijzonder zwak seizoen, het wordt dan ook overal neergesabeld. "Als ze met Standard lachen, dan doet me dat pijn. Maar het is normaal dat dat gebeurt na twee seizoenen op rij Play-Off 2. En als een andere Waalse club zich plaatst voor Play-Off 1, is het logisch dat daarover wordt gepraat ... dat doet de voorzitter pijn, hij houdt van de club", verzekert Ciman in La Dernière Heure.

Ook zijn vriend Jean-François Gillet had zich waarschijnlijk iets anders voorgesteld. "Hij heeft geen gemakkelijk seizoen gehad, maar hij heeft het nooit laten varen. Ik heb nooit getwijfeld aan zijn status als nummer één en het is ook een goede zaak dat hij met Guillaume Hubert de gezonde concurrentie heeft van een eigen jeugdproduct."