Sammy Bossut? Ik ben geschrokken van zijn opgefokte gedrag

"Sammy Bossut? Ik ben geschrokken van zijn opgefokte gedrag"

maandag 20 maart 2017 om 12:15

Zulte Waregem won zaterdag de bekerfinale van KV Oostende, Sammy Bossut werd met twee penaltyreddingen dé held. Jan Mulder bekeek de finale ook en zag Bossut erg opgefokt op het veld staan.

Mulder heeft enorm genoten van de finale, ook al waren er geen klassieke topclubs van de partij. "Hulde aan Zulte Waregem en KV Oostende. Het scoreverloop was perfect en de apotheose met de penalty's kende een bijna voorspelbare winnaar. Uw analist stond vijf meter van de doelpaal, had op die plek een uitstekend zicht op de gebeurtenissen en keek de vijf strafschopnemers en de twee doelmannen van dichtbij in de ogen. De vijf spelers deden niet zoveel verkeerd, het kwam op de keepers aan", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Mulder schrok van het gedrag van Bossut, maar het was wél efficiënt. "Sammy Bossut? Ik schrok van zijn opgepompte gedrag, het snuiven en tieren, armen zwaaien en publiek oppeppen. Als Dutoit weer voor me langs liep om buiten het strafschopgebied op zijn beurt te wachten, werd ik weer rustig. Met Dutoit in het doel wist ik: die bal gaat erin. Bossut straalde knarsetandend 'tegenhouden' uit. En zo geschiedde."


"

Plaats een reactie

maandag 20 maart 2017 om 14:03
aggresief ventje
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

"Sammy Bossut? Ik ben geschrokken van zijn opgefokte gedrag"