Zijn dagen van grootverdiener geteld bij KV Oostende?

  Zijn dagen van grootverdiener geteld bij KV Oostende?

  maandag 20 maart 2017 om 09:00

  KV Oostende heeft dit seizoen opnieuw een flinke stap vooruit gezet. Met deelname aan Play-Off 1 én een bekerfinale mag voorzitter Marc Coucke tevreden zijn. Niet iedereen deelt echter mee in het succes.

  Zo zat Nicklas Pedersen tijdens de bekerfinale opnieuw op de tribune. Mede door blessures speelt de Deense aanvaller dit seizoen nauwelijks, hij was voorlopig goed voor 107 minuten in de Jupiler Pro League. Hij zou in januari 2016 getekend hebben voor een topsalaris van maar liefst 700.000 euro per jaar, maar dat salaris neemt wel licht af naarmate hij minder speelt.

  Franck Berrier heeft nog niet bijgetekend in Oostende, en dus hoopt Pedersen dat hij binnenkort een kans krijgt als spelmaker. Een echte diepe spits is Pedersen namelijk niet. De kans is echter aanzienlijk dat Pedersen, die in de zomer transfervrij is, geen nieuw contract meer zal krijgen bij Oostende.  

  Plaats een reactie

  Julien +967
  maandag 20 maart 2017 om 12:27
  Berrier zal wellicht bijtekenen. Mocht ik Coucke zijn, dan zou ik alvast proberen om Idriss Saadi los te weken bij KVK want de kans is groot dat Dimata vertrekt.
  Vind ik leuk
  maandag 20 maart 2017 om 13:08
  Canesin heeft zeker ook contract die niet meer overeenstemmen met zijn prestatie's.
  Vind ik leuk
  dinsdag 21 maart 2017 om 15:15
  Hij was al heel veel gekwetst bij AA Gent en dan nog zo'n speler een rijkelijk contract voorschotelen. Daar hebben ze toch serieus hun broek aan gescheurd...Gelukkig bracht hij ook zijn uiterst knappe vriendin mee. Waarschijnlijk een van de redenen waarom hij zoveel gekwetst is. ;-)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Zijn dagen van grootverdiener geteld bij KV Oostende?