'Teodorczyk wil tekenen, maar stelt één belangrijke voorwaarde'

'Teodorczyk wil tekenen, maar stelt één belangrijke voorwaarde'

20-03-2017 08:30
4

Anderlecht wil heel graag een akkoord bereiken met Lukasz Teodorczyk, voorlopig is dat nog altijd niet gebeurd. De Poolse aanvaller is nu nog eigendom van Dynamo Kiev, maar kan van Anderlecht worden als er een persoonlijk akkoord wordt bereikt. Dat lijkt nu in orde te komen.

Anderlecht heeft een optie in het huurcontract staan. Daardoor kan paars-wit de trefzekere spits kopen voor amper 4,7 miljoen euro, een koopje dus. Inmiddels is de Pool namelijk al een veelvoud van dat bedrag waard. Eigenaar Dynamo Kiev hoopte stiekem dat hij niet zou tekenen, maar dat blijkt ijdele hoop.

Teodorczyk gaat vrijwel zeker een nieuw contract tekenen, zo weet Het Laatste Nieuws. Zijn manager bevestigde dat ook al. Hij wil wel één belofte krijgen van het bestuur: als er een club uit de Premier League of de Bundesliga komt met een goed bod, dan moet hij de kans krijgen om te vertrekken. Een belofte die Anderlecht graag wil maken, het weet sowieso dat Teodorczyk vermoedelijk weg is in de zomer. Financieel slaat het echter een enorme slag door hem te laten tekenen.