Dury schreeuwt frustratie uit: Denk je dat Club Brugge niet tevreden is?

Dury schreeuwt frustratie uit: "Denk je dat Club Brugge niet tevreden is?"

maandag 20 maart 2017 om 07:30

Francky Dury heeft met Zulte Waregem opnieuw een prijs gewonnen, hij mag een tweede Beker Van België op zijn schouw zetten. Zo blijft Essevee maar groeien, al heeft dat ook een vervelende bijwerking.

Dury merkt dat de topclubs namelijk steeds meer rekening houden met Zulte Waregem. Spelers overkopen of huren wordt zo steeds moeilijker. "Het wordt hoog tijd dat we inspanningen leveren om de relaties met onze topploegen te versterking. Ik vind een samenwerking met Juventus en Monaco top, maar dat levert ons alleen maar buitenlanders op. Ik wil eerst en vooral Belgische spelers. En die kunnen we enkel halen bij teams als Anderlecht, Club Brugge of AA Gent", staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Die drie clubs willen echter geen concurrent versterken. "Maar wij zijn géén concurrent. Zulte Waregem is geen topploeg, hé. Denk je dat Club Brugge niet tevreden is over de evolutie van Sander Coopman? Ik heb vorig seizoen een artikel in de krant gezien met ruim vijftien spelers die mochten vertrekken bij AA Gent. Geen enkele van die jongens is naar Zulte Waregem gekomen - op Poletanovic na, maar dat was niet meteen een voltreffer."

Het is geweten dat Dury al naast verschillende spelers van topclubs heeft gegrepen. "Van Der Bruggen paste nochtans perfect in ons profiel. Hetzelfde geldt voor Heylen van Anderlecht of Mechele van Club Brugge. Als we duidelijke afspraken maken, ben ik zeker dat we kunnen samenwerken met de topclubs. Het is aan ons om die banden aan te halen."

Poll

Is Essevee een concurrent voor Belgische topclubs?

(1099 stemmen)

Plaats een reactie

BS90 +3483
maandag 20 maart 2017 om 08:16
Het is geen topploeg nee, maar wel een club die vaak Play-off 1 speelt. Nogal logisch dat je dan je talenten niet wil uitlenen
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 13:15
heeft weinig te maken met niet willen meewerken met een concurrent (wat ze op zich zelf niet eens zijn), maar eerder met de mentaliteit dat zulte spelers mag kopen tegen soldenprijsjes.
Vind ik leuk
E.V +1911
maandag 20 maart 2017 om 17:11
Nog niet zo lang geleden hekelde HVH het gedrag van Zulte...wanneer een topclub een speler van Zulte wou, (RSCA - Hazard) dan werd er meteen dubbel gerekend...nu ze op de blaren moeten zitten door hun hebberigheid gaan ze janken en bleiten om een betere samenwerking...loontje komt om z'n boontje zeker he...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Dury schreeuwt frustratie uit: "Denk je dat Club Brugge niet tevreden is?"