'Bondscoach Martinez heeft twee mogelijke vervangers voor Hazard'

'Bondscoach Martinez heeft twee mogelijke vervangers voor Hazard'

maandag 20 maart 2017 om 07:15

Eden Hazard is bijzonder onzeker voor de interlands tegen Griekenland en Rusland. Hij liep afgelopen week een blessure op bij Chelsea. Volgens Het Nieuwsblad heeft Roberto Martinez twee voor de hand liggende vervangers.

--> HELEMAAL BAAS! België kent geen problemen met Griekenland: 3,40 keer je inzet!

Chelsea had het zaterdag over een 'lichte blessure', maar is wel bezorgd om de toestand van Hazard. Martinez heeft jaren in Engeland gewerkt en stelt zich begripvol op voor spelers uit de Premier League. Hazard werkt een moordend schema af in Engeland en Martinez wil hem niet overbelasten als dat niet noodzakelijk is.

Kevin De Bruyne een rijtje opschuiven zou mogelijk zijn, hij staat daar zelf absoluut voor open. "Het is spijtig dat Eden er niet bij is. We zullen wel zien of de bondscoach me een meer aanvallende rol geeft", reageert de Rode Duivel.

Als Hazard niet volledig fit raakt heeft Martinez de mogelijkheid om een vervanger op te roepen. Het Nieuwsblad ziet daarvoor twee mogelijkheden. Ten eerste zijn broer Thorgan Hazard, die net terugkomt uit blessure en afgelopen weekend mocht invallen bij Mönchengladbach. Daarnaast is er ook nog Adnan Januzaj, die zijn tweede adem heeft gevonden bij Sunderland.

Poll

Wie is de beste keuze?

(371 stemmen)

Plaats een reactie

Garland +4217
maandag 20 maart 2017 om 10:47
Als Thorgan fit is, lijkt me dat de beste keuze
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Bondscoach Martinez heeft twee mogelijke vervangers voor Hazard'