Enorme verrassing op komst: 'Wenger tekent ondanks kritiek snel bij'

  Enorme verrassing op komst: 'Wenger tekent ondanks kritiek snel bij'

  maandag 20 maart 2017 om 10:40

  Alle geruchten over een mogelijke opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal kunnen wellicht van tafel geveegd worden, want de Fransman heeft besloten om door te gaan bij The Gunners. De oefenmeester ziet zichzelf nog steeds als de aangewezen persoon om Arsenal te leiden.

  Dat meldt The Mirror. Er was onduidelijkheid over de toekomst van Wenger bij Arsenal. Maar als we het Britse medium mogen geloven, denkt de Fransman niet aan een vertrek. Zelfs als Arsenal Champions League-voetbal misloopt, gooit Wenger de handdoek niet in de ring. Verschillende trainers worden gelinkt aan Arsenal, maar de kans bestaat dus gewoon dat er geen trainerswissel plaats gaat vinden.

  Dat wil echter niet zeggen dat Wenger aanblijft als manager van de club, want ook de directie heeft daar een stem in. The Mirror meldt dat manager en clubleiding binnenkort met elkaar in gesprek gaan en dat er nog geen besluit op tafel ligt. Ook wordt er geen spoedig statement verwacht. 

  Het hoofd van Wenger ligt op het hakblok bij Arsenal. The Gunners werden genadeloos uit de Champions League gekegeld door twee 5-1 nederlagen tegen Bayern München en afgelopen zaterdag ging het door een 3-1 verliespartij mis bij West Bromwich Albion. Na afloop liet Wenger weten de knoop over zijn toekomst te hebben doorgehakt, maar die ligt volgens The Mirror wat Wenger betreft gewoon bij Arsenal.

  Update 10u40: Diverse Britse media weten het inmiddels zeker: Wenger blijft aan als manager van The Gunners. Waarschijnlijk wordt op korte termijn bekend dat de 67-jarige Fransman zijn aflopende contract met twee seizoenen verlengt. Dat nieuws komt als een enorme verrassing. Veel Arsenal-fans zien Le Professeur liever vandaag dan morgen vertrekken.

  Plaats een reactie

  SD +4763
  maandag 20 maart 2017 om 11:31
  Waarom zoveel heisa als het bestuur met hem wil doorgaan ?
  Vind ik leuk
  Julien +968
  maandag 20 maart 2017 om 12:15
  De Arsenalsupporters zullen dit nooit pikken. Zoniet breekt de hel los in Noord-London.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Enorme verrassing op komst: 'Wenger tekent ondanks kritiek snel bij'