Terug van weggeweest, Depoitre krijgt nog eens een kans bij Porto

19-03-2017 22:21

Het heeft lang geduurd, maar Laurent Depoitre heeft nog eens een kans gekregen bij Porto. De spits speelde zondagavond zijn eerste minuten van 2017 in het 1-1 gelijkspel tegen Setubal.

Porto speelde op de 26e speeldag tegen de middenmotor Setubal. De ploeg kwam op voorsprong via Jesus Corona. Maar na de pauze kon Carvalho de gelijkmaker in doel schieten voor Setubal. Een pijnlijke avond voor Porto, die toch nog een tikkeltje glans kreeg voor Depoitre. De spits mocht eindelijk nog eens invallen.

Lang heeft zijn invalbeurt echter niet geduurd. Hij kreeg maar één minuut speeltijd. Het verhaal van Depoitre lijkt dus ook helemaal voorbij bij de Portugese topclub. Onder andere RSCA Anderlecht en AA Gent zouden alvast zijn situatie bekijken. Zij lijken hem te willen overnemen in de zomertransferperiode.