Vanden Borre onthult grootste talent bij Anderlecht: Herinner je je hem nog?

Vanden Borre onthult grootste talent bij Anderlecht: "Herinner je je hem nog?"

zondag 19 maart 2017 om 21:34

Anderlecht heeft in zijn geschiedenis al een pak talenten opgeleid. Vincent Kompany, Romelu Lukaku, Youri Tielemans en... Anthony Vanden Borre. Maar zij waren niet het grootste talent. Vanden Borre kent iemand die nog getalenteerder is.

"Herinner je je Yasin Karaca nog? Het grootste talent aller tijden bij de jeugd van Anderlecht. Waar zit hij nu? Niemand die het weet. Vandaag droomt iedereen die bij de jeugd van Anderlecht speelt van een profcarrière", aldus Vanden Borre in Humo. "Wij wisten niet eens dat je met voetballen geld kon verdienen. Pas toen Vincent Kompany doorbrak, begon het te dagen: `Ah, het kán dus.'"

Voor velen haalde Vanden Borre niet alles wat hij kon uit zijn carrière. Dat weerlegt hij. "Wat is dat: een carrière? De mijne heeft hoogtes en laagtes gekend, maar zoiets verrijkt een mens. Wat is het beste: tien jaar bij Real Madrid zitten of bij verschillende clubs gespeeld hebben? Vanuit sportief oogpunt: tien jaar Real. Maar voor je leven: reizen, andere culturen ontdekken, da's toch beter? Ik heb een open geest. Mensen die niet hebben gereisd, begrijpen dat niet", besluit hij.

Plaats een reactie

Garland +4238
zondag 19 maart 2017 om 22:00
wat blijft hij toch een baas. Een voetballer zonder de standaardantwoorden.

Karaca heeft wel nog bij het grote westerlo gespeeld. Dat is pas beter dan 10 jaar real Madrid.
Vind ik leuk
TB87 +297
zondag 19 maart 2017 om 22:52
Wat het beste is voor je carrière? Zoals Lukaku en Kompany, het maken in een top competitie...
Vind ik leuk
zondag 19 maart 2017 om 23:18
van de borre, hart op de tong, te zacht voor profvoetbal. nog altijd niet begrepen dat talent veel meer is dan enkel goeie voeten. ter info Karaca zit in de provinciale reeksen
Vind ik leuk
Drekovic +6393
maandag 20 maart 2017 om 00:35
Als hij gelukkig is ,wij zijn wij dan ????
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Vanden Borre onthult grootste talent bij Anderlecht: "Herinner je je hem nog?"