Van Meir hard voor ex-werkgever: Dat zegt veel over Lierse

Van Meir hard voor ex-werkgever: "Dat zegt veel over Lierse"

zondag 19 maart 2017 om 14:25

Eric Van Meir werd eerder deze week ontslagen bij SK Lierse, zijn vervanger is Fred Vanderbiest. Zijn ontslag was controversieel, want eigenlijk was Lierse lang niet slecht bezig. Bij Studio Live reageert hij op de pijnlijke affaire.

Van Meir is door de jaren heen synoniem geworden met SK Lierse, maar nu heeft hij het even gehad. "Vandaag is eigenlijk de eerste dag dat ik weer een beetje kan lachen. Ik heb een heel moeilijke week gehad. Ontslagen worden, is niet plezant hé, maar ik voelde het wel aankomen", klinkt het bij de coach.

Van Meir weet echter dat een ontslag bijna altijd in de lucht hangt op het Lisp. "Ik ben 18 maanden trainer geweest bij Lierse en ben daarmee de coach die sinds 2003 het langst aan het sportieve roer heeft gestaan van de club. Dat zegt veel meer over de club dan over mijn prestaties. Hoeveel keer ik nu al gekomen en gegaan ben bij Lierse? Ik ben intussen zelfs de tel kwijt, maar ik denk al 8 of 9 keer in totaal. Ik ben drie keer weggegaan en kwam vier keer terug. Het is momenteel even gedaan voor mij. Clubliefde overwint, veel maar niet alles."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Van Meir hard voor ex-werkgever: "Dat zegt veel over Lierse"