'Ibrahimovic wil droom vervullen en neemt belangrijke beslissing'

  'Ibrahimovic wil droom vervullen en neemt belangrijke beslissing'

  zondag 19 maart 2017 om 13:59

  Zlatan Ibrahimovic blijft Manchester United trouw. Volgens het Zweedse Expressen wil de inmiddels 35-jarige aanvaller nog minstens een seizoen op Old Trafford spelen. Een vertrek naar de Verenigde Staten is dan ook van de baan.

  De reden van Ibrahimovic om te blijven is duidelijk: hij wil kampioen worden met United. De oud-Ajacied mocht de kampioensschaal al omhoog houden in drie andere topcompetities. In Italië met Internazionale, in Spanje met FC Barcelona en in Frankrijk met Paris Saint-Germain. Daar moet dus de Premier League-titel bijkomen, maar dat is dit seizoen uitgesloten.

  Manchester United staat zevende met een achterstand van twintig punten op koploper Chelsea. Ibrahimovic wil zijn droom daarom in de komende jaargang verwezenlijken. Dat betekent slecht nieuws voor Los Angeles Galaxy, dat van de Zweed de best betaalde spelers van de MLS wilde maken. Ook Napoli flirtte even met Ibrahimovic, maar dat werd de kop ingedrukt door Mino Raiola.

  Ibrahimovic is bezig aan zijn eerste seizoen bij United. Hij scoorde tot dusver vijftien keer in 25 optredens in de Premier League.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Ibrahimovic wil droom vervullen en neemt belangrijke beslissing'