Uitblinker Brodic leidt Club Brugge nu ook naar groepswinst

Uitblinker Brodic leidt Club Brugge nu ook naar groepswinst

19-03-2017 13:09
1

De beloften van Club Brugge zijn uitstekend bezig op de Viareggio Cup. Op dat Italiaanse toernooi heeft Club nu ook gewonnen van Cagliari. Het werd 3-1 met twee doelpunten van Fran Brodic.

Club Brugge heeft zich zo geplaatst voor de achtste finales, het wint zijn groep met 7 op 9. Na de 2-2 tegen Genoa in de openingsmatch won het ook al met 3-0 van Parma. Bij de rust stond het nog 1-1, het doelpunt van Club Brugge kwam van Fadiga, de zoon van. Na rust was het Brodic die het verschil kon maken met twee doelpunten. Hij heeft nu al vier doelpunten gemaakt op dit toernooi.

Woensdag moet Club Brugge al opnieuw aan de bak, dan speelt het in de 1/8ste finales. De tegenstander is Juventus, maar het wordt wel een gehavend Club Brugge. Brodic, Teunckens, Lemoine en Van Vaerenbergh hebben verplichtingen voor de nationale ploeg, Van Landschoot gaat aansluiten bij de A-kern in Marbella.

Club Brugge speelde met deze elf namen: Teunckens - Nuyts, Lemoine, Tanghe, Cornette - Peeters, Lynen, Baiye - Van Camp, Brodic, Fadiga