Ik vind jullie niet objectief, een speler van Club Brugge wordt anders benaderd

  "Ik vind jullie niet objectief, een speler van Club Brugge wordt anders benaderd"

  zondag 19 maart 2017 om 11:30

  Franck Berrier is ondertussen 33 jaar, maar bij KV Oostende lijkt hij aan een tweede jeugd bezig. De Beker Van België zat er niet in, maar toch is hij bezig aan een uitstekend seizoen. Dat wordt echter maar zelden erkend.

  Berrier vindt dat spelers van topclubs te vaak in de schijnwerpers staan. "Neem het niet persoonlijk, maar ik vind journalisten nooit objectief. Een speler van Club Brugge wordt altijd anders benaderd dan een speler van Waasland-Beveren. Ik zou die alleen op zijn prestaties beoordelen, niet op zijn club. Een speler die drie goals maakt bij Club, daar wordt nog dagen over gesproken. Wie dat doet bij Waasland-Beveren is na één dag al vergeten", klinkt het bij Fan.

  Het is ook om die reden dat Berrier de quoteringen in de krant niet echt volgt. "Ik kijk maandag nauwelijks naar jullie quotering. Of ik nu een 4 krijg ik of een 8, ik weet zelf wel of ik goed of slecht gespeeld heb. En soms is die beoordeling helemaal tegenover gesteld, moet ik eerlijk zeggen."

  Plaats een reactie

  TB87 +297
  zondag 19 maart 2017 om 12:27
  Wie heeft er bij beveren al 3 binnengetrapt in 1 match?
  Vind ik leuk
  Geofpurple +2176
  zondag 19 maart 2017 om 17:46
  Gano
  Vind ik leuk
  TB87 +297
  zondag 19 maart 2017 om 18:29
  Welke match was dat?
  Vind ik leuk
  zondag 19 maart 2017 om 13:22
  Is nu eenmaal zo, de topclubs en spelers krijgen nu eenmaal vèèl meer aandacht. Al spelen ze een draak vn een wedstrijd dan gaan ze er nog dagen over lullen...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Ik vind jullie niet objectief, een speler van Club Brugge wordt anders benaderd"