Lierse-fans trekken het niet meer met voorzitter, supporters plannen boycot

Lierse-fans trekken het niet meer met voorzitter, supporters plannen boycot

18-03-2017 13:37

Het ontslag van Eric Van Meir bij Lierse is in het verkeerde keelgat geschoten bij een pak supporters. Ze kunnen er absoluut niet mee leven dat een clubicoon ontslagen werd. De hoofschuldige is Maged Samy, vinden ze. Heel wat supporters plannen dan ook een tegenactie.

In een open brief roepen enkele supporters op om de club in Play-Off 2 te boycotten. Zo is men niet van plan om de ploeg in de thuiswedstrijd tegen Standard aan te moedigen.

"Beste Sportvrienden. Na geduldig op een officiële mededeling van de club te wachten en daar natuurlijk NIET mee akkoord te gaan hebben wij beslist om IEDEREEN op te roepen om samen met ons, GeelZwart en duizenden andere supporters te gaan voor een GEHELE BOYCOT van de wedstrijd tegen Standard Luik op 2 april", klinkt het hard. "Bruggen werden opgebouwd en in 1 ruk weer opgeblazen. Zonder daar maar 1 keer bij na te denken over wat deze persoon, Eric Van Meir, allemaal heeft betekend voor ons."

"Deze legende heeft meerdere keren voor onze club gekozen en is meerdere keren als huisvuil buitengezet. Zonder waardig afscheid.  Zoals steeds bij onze club gaat het WEERAL over de manier van aanpak. 'For a gentlemen's agreement you need to be a gentleman!'"

Boycott
"Wij vragen aan iedereen die tegen de huidige gang van zaken is om op 2/4 ons te vervoegen in de Eikelstraat en op het Zimmerplein om samen de wedstrijd te bekijken. Zo steunt u met ons de Lierse horeca. K. Lierse S.K. zal hier financieel niet slechter van worden want de centen van de abonnees hebben ze al voor het seizoen ontvangen en daar hielden ze ook geen rekening mee."

"Laat ze maar eens voelen hoe leuk voetbal zonder zijn hondstrouwe fans is in een leeg stadion. United we stand!!!! WIJ ZIJN LIERSE", sluiten de boze supporters de brief af.

Lees ook: Vandenbempt haalt vernietigend uit naar voorzitter: ''Een onverbeterlijke domoor''