'Martinez lijkt nu al belangrijke pion te moeten missen tegen Griekenland'

'Martinez lijkt nu al belangrijke pion te moeten missen tegen Griekenland'

18-03-2017 10:52

Bondscoach Roberto Martinez maakte vrijdag zijn selectie bekend voor de interlands tegen Griekenland en Rusland. De keuzeheer lijkt nu al een tegenvaller te moeten verwerken voor de eerste match. 

Het Laatste Nieuws schrijft namelijk zaterdag dat kapitein Eden Hazard wellicht niet in actie kan komen in de WK-kwalificatiewedstrijd. Hazard kreeg maandagavond de nodige harde overtredingen te verwerken in het FA Cup-duel tegen Manchester United (1-0 winst). De blauwe plekken vormden geen probleem, maar onze landgenoot raakte dinsdag alsnog geblesseerd op de Chelsea-training. Hazard is zaterdagmiddag niet inzetbaar tegen Stoke City en mogelijk komt de ontmoeting met Griekenland ook te vroeg.

De Rode Duivels nemen het zaterdag 25 maart in het Koning Boudewijnstadion op tegen Griekenland, voorlopig de belangrijkste concurrent in de voorronde richting het WK van 2018. Onze nationale ploeg is na vier matchen nog foutloos, terwijl de Grieken met 10 op 12 ook sterk zijn gestart in de kwalificatie. Bij een zege op Griekenland doen de Rode Duivels dus uitstekend zaken.