Sterkhouder Anderlecht tekent nieuw contract: Drie of vier seizoenen

Sterkhouder Anderlecht tekent nieuw contract: "Drie of vier seizoenen"

19-03-2017 10:31
2

RSC Anderlecht wil volgend seizoen opnieuw met een sterke kern aan het voetbaljaar beginnen. Dus ook mét Lukasz Teodorczyk en Andy Najar. De club doet er alles aan om het duo te houden.

--> EUROPESE GLORIE! Anderlecht wint de Europa League! Van €10 naar €120!

Anderlecht wil Teodorczyk graag definitief overnemen van Dynamo Kiev. Tot een akkoord is het nog niet gekomen. Dat leek zelfs even moeilijk te gaan worden. Herman Van Holsbeeck stelt de supporters echter gerust. "We zijn volop in gesprek met de manager en de entourage van hem. We hopen snel een akkoord te vinden. We komen er wel. Teo wil graag blijven", aldus Herman Van Holsbeeck in La Dernière Heure.

Ook Najar wil de club graag langer houden. Hij heeft nog een contract tot medio 2018 bij Anderlecht. Het is dus verlengen op verkopen. "We proberen een akkoord te vinden", zegt Van Holsbeeck. Als dat niet lukt, zal het verkopen worden. Anderlecht wil zo'n tien miljoen euro vangen voor de Hondurees.

Update 19/03 10.32 uur: Martin Kubacki, de manager van Teodorczyk liet aan het Poolse Przegladem Sportowym inmiddels weten dat er bijna een akkoord is met Anderlecht. "De gesprekken zijn gaande en we zijn op de goede weg, binnen enkele dagen kunnen we een akkoord verwachten. Over de details van het contract kan ik niet veel kwijt, maar hij tekent wellicht voor drie of vier seizoenen."