Zaakwaarnemer Touré: 'Als United zich meldt, zal ik met ze onderhandelen'

Zaakwaarnemer Touré: 'Als United zich meldt, zal ik met ze onderhandelen'

17-03-2017 14:45

Hoewel Yaya Touré zich in de loop van het seizoen terug in de basis heeft gespeeld bij Manchester City, is de Ivoriaan ontevreden. Naar verluidt overweegt Touré zelfs een transfer naar aartsrivaal Manchester United.

Dimitri Seluk, de flamboyante zaakwaarnemer van Touré, laat aan Sky Sports weten dat de 33-jarige middenvelder hoogstwaarschijnlijk het Etihad Stadium zal verlaten. Touré heeft al langer een moeizame relatie met de City-leidigng en Seluk verwacht niet dat zijn cliënt na de zomer nog bij Manchester City speelt.

Wellicht maakt de Ivoriaan een sensationele overstap naar aartsrivaal Manchester United, dat interesse zou hebben getoond. Seluk sluit die mogelijkheid niet uit. "Als Manchester United zich meldt voor Yaya, zal ik met ze onderhandelen. Geen enkel probleem", aldus de Oekraïner.

Touré liet eerder op de vrijdag zelf nog een ander geluid horen. "Het is een vreemd seizoen geweest, maar ik zou graag bij Manchester City blijven", liet hij tegenover Sky Sports weinig ruimte voor onduidelijkheid.