Geen Champions League-loting voor Leicester: 'Tijd zat om uit te vinden ...'

Geen Champions League-loting voor Leicester: 'Tijd zat om uit te vinden ...'

17-03-2017 10:00

De selectie van Leicester City krijgt geen toestemming van manager Craig Shakespeare om de Champions League-loting voor de kwartfinales te volgen. De opvolger van Claudio Ranieri ziet zijn spelers liever op het veld aan het werk dan voor de televisie.

Leicester wist afgelopen week op sensationele wijze de volgende ronde in het miljoenenbal te bereiken. Dat gebeurde na een 2-0 zege op Sevilla, dat de heenwedstrijd met 2-1 had gewonnen. Ondanks de unieke prestatie van The Foxes mogen de spelers de loting niet kijken. "We gaan trainen en na de training weten we wie we geloot hebben", zei Shakespeare op de persconferentie.

"We willen zo normaal mogelijk trainen en onszelf voorbereiden op de wedstrijd tegen West Ham United. Na de tijd is er tijd zat voor ons om uit te vinden tegen wie we spelen", aldus Shakespeare. De manager ging ook in op het akkefietje tussen Jamie Vardy en Samir Nasri, die de Leicester-spits een valsspeler noemde. "Vardy is geen valsspeler, is dat nooit geweest en zal dat ook nooit worden."