Beloften van Club Brugge zetten opnieuw sterke prestatie neer in Italië

  Beloften van Club Brugge zetten opnieuw sterke prestatie neer in Italië

  donderdag 16 maart 2017 om 17:10

  De beloften van Club Brugge hebben zich donderdag opnieuw van hun beste kant getoond in de Viareggio Cup. De jonkies van Blauw-Zwart versloegen Parma met 3-0 en staan daardoor nu tweede in hun groep. Fran Brodic trof opnieuw raak.

  In Italië had Club Brugge in zijn eerste groepsduel gelijkgespeeld. Een zege was de nodig om in de running te blijven voor de volgende ronde. Sven Vermant voerde drie wissels door in zijn team. Schryvers speelde ditmaal een rij achteruit, terwijl Van Landschoot en Lynen in de ploeg kwamen.

  Na twaalf minuten opende Brodic al de score. In de 2-2 tegen Genoa trof hij al raak via een strafschop. Na de rust nam Club Brugge verder afstand van de Italianen. Van Vaerenbergh en Touba deden na de pauze de netten trillen.

  Genoa - Cagliari, de andere match uit de poule, eindigde op 1-3. Club Brugge staat nu tweede in de stand. Zondag speelt Blauw-Zwart zijn laatste groepswedstrijd. Tegenstander is leider Cagliari. De match begint om 11 uur.

  Opstelling Club Brugge: Teunckens - Nuyts, Schryvers, Tanghe, Touba - Lynen, Van Landschoot, Brodic - Ito, Van Vaerenbergh, Osei-Berkoe
  Opstelling Parma: Fall, Ogunleye, Ciurlante, Seck, Koliatko, Dodi, Sylla, Cisse, Bi Zambre, Imafidon, Binini

  Lees ook: GOAL! Fadiga Jr. knalt heerlijk binnen voor jong Club Brugge

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws