Hart heeft keuze uit meerdere clubs en kan voor opvallende 'move' gaan

Hart heeft keuze uit meerdere clubs en kan voor opvallende 'move' gaan

16-03-2017 12:55

Het lijkt erop dat Manchester City en Joe Hart na dit seizoen definitief afscheid van elkaar nemen. De Engelse doelman wordt momenteel verhuurd aan Torino FC en sluit niet uit dat hij daar ook volgend jaar onder de lat staat.

"Ik ben heel blij hoe de club me hier verwelkomd heeft. De supporters van Torino hebben me altijd met open armen ontvangen en daar ben ik ze erg dankbaar voor", vertelt Hart aan The Daily Mirror. "Hier blijven is wat mij betreft zeker een mogelijkheid, maar ik neem meerdere opties in overweging op dit moment. Ik blijf me concentreren op Torino en doe ik wat ik moet doen."

Een terugkeer naar de Premier League behoort ook tot de mogelijkheden voor Hart. City-manager Pep Guardiola heeft de deur voor de keeper niet volledig dichtgegooid, maar ook andere clubs uit Engeland hebben interesse in de diensten van Hart. Zo is West Ham United nog op zoek naar een doelman voor het komende seizoen. Hart wordt ook gelinkt aan Liverpool, de ploeg waar Simon Mignolet momenteel onder de lat staat.